silverblip.com  //  patentointi.com   //  mobiledevicesensors.com

SilverBlip Ltd.

Anturiteknologiat

SilverBlip tarjoaa erinomaisen teknisen ja kaupallisen osaamisen ja yli 35 vuoden kokemuksen anturi- ja mittaustekniikasta yrityksellesi. SilverBlip on tehnyt useita toimeksiantoja ja yhteistyötä useimpien globaalien top10- anturitoimittajien sekä useiden johtavien mobiililaitevalmistajien kanssa, jotka käyttävät erilaisia antureita.

SilverBlip on myös tehnyt lukuisia selvityksiä ja katsauksia teknologioihin, sovelluksiin, markkinoihin ja toimijoihin, joita ovat käyttäneet anturi- ja laitevalmistajien lisäksi markkinatutkimuslaitokset, lakitoimistot sekä useat rahoitus- ja sijoitusyritykset.

SilverBlip on suunnitellut ja toteuttanut useita ”sensori-projekteja” sekä auttanut monissa anturointi ja mittaushaasteissa useita startupeja sekä kasvuyrityksiä Suomessa ja Euroopassa sport, wellness, medical, automotive, robot, drone ja IoT- sovelluksissa.

Antureita on saatavilla moneen kayttöön. On hyvä tietää, mikä soveltuu ja mikä ei. On tunnettava mittaushaasteet sekä sovelluksen tarpeet ja ongelmat. Mitä aiemmin perehtyy ja selvittää, sen parempi. Samoja virheitä ei pidä toistaa ja uusiin haasteisiin voi hyvin varautua.

Kysy siis asiantuntijaa ja kokemusta !